zondag 8 januari 2012

Bezoek vervolg

Claas en Anneke zijn op bezoek.
Ja dit is leuk, je kan laten zien hoe het leven hier is. Even in vogelvlucht wat we gedaan hebben.
Dag 1, Gerlinde heeft laten zien hoe je je boodschappen bij elkaar sprokkelt. Een paar dagen later kwamen Claas en Anneke er achter dat er ook supermarkten zijn waar je bijna alles in 1 keer kan kopen en ze vonden dat ze geen medelijden met ons hoefden te hebben met betrekking tot de rijke keuze aan producten.
Dag 2, Guus had een dagje vrij genomen, we hebben een toeristisch dagje gemaakt langs:
  • Een tempel complex in de buurt;
  • Aga Khan Palace (waar Gandhi twee jaar in ballingschap heeft geleefd);
  • ABC farm om een Indiase lunch te nuttigen;
  • Een kleding winkeltje bezocht in Koregan Park;
  • OSHO, wij hebben een stukje gewandeld vanaf vanaf Lane 1 naar Lane 2 waarna we het Osho Teerth park hebben bekeken. 
Dag 3, Gerlinde was deze dag naar haar vrijwilligers werk, Claas en Anneke en de rest van het gezin hebben lekker gerelaxed tot dat Gerlinde terug kwam, daarna zijn we met Thomas, Anne-Marie, Gerlinde, Guus, Claas en Anneke naar de toegangsweg van het Sinhagad ford gereden. Helaas was de weg op last van de minister afgesloten voor een periode van twee maanden. Waarom deze beslissing is genomen is ons niet duidelijk geworden, het blijft lastig communiceren met onze chauffeur. Santosh deed overigens zijn uiterste best om de mensen die de weg afsloten te overtuigen dat we verder moesten. We zijn daarna weer terug gegaan naar huis. Claas en Anneke gaven aan dat ze zeer veel indrukken hadden op gedaan tijdens de reis, en hadden genoten van het rondje rijden.

Dag 4, Deze dag zijn we vroeg op gestaan en zijn naar Bahalaheswar geweest. Het was prachtig weer en we hebben genoten van het mooie berggebied. Achteraf gezien was het misschien beter geweest dat we niet in de paardenkar waren gegaan met Claas en Anneke. We werden namelijk nogal door elkaar geschud, de kar heeft geen veren en het berg oppervlak is nogal hobbelig. Desalniettemin kwamen we moe maar voldaan s'avonds weer thuis.

Dag 5, vandaag, even een dagje relaxen om weer een beetje bij te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten