maandag 9 april 2012

Kathmandu

Gisteren naar Kathmandu gevlogen. We hadden een voorspoedige reis. In Delhi hing Bart lang aan de telefoon met Naree, ja dit is het laatste moment bellen want in het buitenland bellen met onze Indiase sims hebben we nog steeds niet geregeld.

In Kathmandu hebben we een visa geregeld voor Nepal, multy entry want we gaan uit het land en we moeten er nog een keer in op de terugweg. We werden opgehaald door de reisorganisatie en afgezet bij het hotel. Daar krijgen we formulieren voor de Chinese visa's. Dit is meer papier werk, maar dat wisten we van te voren. Alle spullen verzamelen, verzekering nummer en paspoorten.Gerlinde kon haar paspoort niet vinden, Alle tassen op de kop vragen bij de receptie, onder de bedden. Nou dan weet je ook precies waar ze schoonmaken en waar niet. Maar geen paspoort van Gerlinde. De man van de reisorganisatie voor de visa kwam onze paspoorten met gegevens ophalen. De man uitgelegd dat er iets ontbrak, hij heeft wat rondgebeld en is met Gerlinde naar de vluchthaven gereden. Daar aangekomen was er een afspraak gemaakt op de parkeerplaats en Gerlinde kon de paspoort terug kopen voor 50 $.
Klinkt allemaal een beetje frauduleus maar goed als niet oplettende toerist ben je al lang blij dat je je paspoort weer terug hebt.
Vandaag maar lekker genieten van wat hier te zien is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten