vrijdag 5 augustus 2011

MG road

Het eerste berichtje van Gerlinde:

Gisteren voor het eerst gekookt in ons appartement; pasta met rode saus, vegetarisch en zonder kaas maar toch een prima maaltijd. In de winkel gezocht naar iets voor de vaatwasmachine, niet gevonden. Bij de receptie gevraagd naar iets voor de dishwasher, even later werd er een flesje " dreft" bezorgd, dit was echt voor de vaatwas zij de mijnheer van de huishouding.
Nou dat was te merken, Na een wasbeurt kwam het schuim bijna de machine uit lopen!!
Ik ben de hele avond bezig geweest met schuim eruit halen en nogmaals spoelen.

Vandaag werden we om 11 uur opgehaald door Santos (goed geschreven?) onze driver. We hebben nog steeds moeite met optijd opstaan en wekken om 9.00 uur het hele gezin.
Eerst zijn we naar Rajneesh Ashram gereden, dit is de plek waar Guru Bagwan in 1987 neerstreek. Je kunt er voor meditatie en yoga terrecht. Vanuit de boekwinkel kun je een blik werpen op de prachtige bamboetuin waarin je dansende mannen en vrouwen in rode jurken ziet.
Daarna zijn we naar Mahatma Ghandi Road gereden, dit is de winkelstraat waarin allerlei ambachtsmensen hun bedrijfje hebben. Vaak op een rijtje bij elkaar, kleedmakers, potten en pannenwinkels, fietsenmakers, schoenmakers en hebben we een kleurige groente en fruitmarkt bezocht. Bart vond dat we nogal opvielen, zo met zijn vijven. Allerlei bedelaars probeerden wat te krijgen. Er was een klein meisje, ik denk ong. 4 jaar dat met een zweep een harde knal kon produceren. Ze was geschminkt en had belletjes om haar polsen en enkels. Na het kunstje wilde ze geld zien. Ze hing gewoon aan onze armen om te verhinderen dat we doorliepen.

Terug naar Oakwood voor een lunch in ons appartement. Geroosterde broodjes met pindakaas, chocopasta of yoghurt met muesli of fruit.

Vanmiddag ben ik met Thomas naar een shoppingmal geweest, hij heeft een mooie hotwheels auto uitgezocht. Al zijn speelgoed zit op de boot... Tegenover de mall zit een supermarkt met internationale producten. Vaatwastabletten gevonden... 30 stuks voor 16 euro!! Verder is alles erg goedkoop hoor.

Dat was het voor vandaag, doei

Gerlinde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten