zaterdag 22 juni 2013

End of the year Anne-Marie

Donderdag was het wederom tijd om op tijd naar huis te gaan. Anne-Marie had het end of the year optreden. Anne-Marie's klas had het serieus aangepakt, ze hadden een dans leraar ingeschakeld. Anne-Marie is de afgelopen week minstens 5 keer naar Koregoan Park geweest om dan dans lessen te volgen 3 uur achter elkaar, de lieve meid die nooit sport had er spierpijn van. Haar humeur was uitermate goed de laatste weken, dit heeft volgens mij te maken met het dansen en geen stress meer van proefwerken en essays schrijven.
Tijdens het optreden stond Anne-Marie midden vooraan vol zelfvertrouwen te dansen. Nou dat maakt je als ouder wel een beetje trots.



Anne-Marie is trouwens altijd erg kritisch op alles wat ze doet, zo heeft ze ook een dansje overgeslagen wat ze volledig beheerste, ze vond echter dat haar danspartner het niet goed genoeg deed. Arme jongen moet toch heel vervelend voelen.
Daarna was het tijd voor het koor, zag er leuk uit, ze hadden de microfoons helaas niet zo goed afgestemd zodat het geheel niet zo goed klonk als vorig jaar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten